torek, 2. oktober 2012

Pride prav


Ko trenutke dneva polnim z vsem nujnim (in manj nujnim) ter se zdi, da moje dojemanje zgostitev spominja na rolado, ki tesno zvita na vseh odprtinah spušča sok in kremo, pride takale skica iz tokratne craftalnice še kako prav. Za eno hitro čestitko ob rojstnem dnevu sem jo z veseljem porabila. Prijavljam jo v craftalnico, bolj zaradi gneče, kot zaradi kakega upanja na uspeh:)), ker zadnje čase je tam huda konkurenca čudovitih stvaritev. No, saj so tudi nagrade postale (še) bolj mamljive. Bravo za vse, z veseljem občudujem, a imam res bolj malo časa za komentiranje. In hkrati hvala vsem, ki se ustavite na mojem blogu in pustite kak komentar, tega tudi že dolgo nisem zapisala. 

Topel pozdravček, Tanja E.

14 komentarjev:

  1. Draga Tanja...
    ...kako razumem to pomanjkanje časa...ko ti zaradi hitenja še ustvarjanje ni tak užitek kot nekoč, ko se ne moreš popolnoma prepustiti, saj ni več miru in predvsem časa.
    Tudi meni je hudo, da ne komentiram več toliko, saj vem, kako pohvala dobro dene. A preposto ne znese. Ko bom spet v službi, bo več časa za to ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Aja, zguba, voščilnica je pa kljub hitrci full luštna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitka ti je krasno uspela. Mislim, da se lahko kosa z ostalimi na Craftalnici. :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna čestitka in zelo lepo si zapisala o pomanjkanju časa :-))) Bo tudi za ostalo prišel čas, ti kar uživaj v trenutni "danosti"!
    Pozdravček :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, res je, časa za ne-nujne stvari nam zmanjkuje in včasih se vprašam, če še znam ločiti med nujnimi, manj nujnimi in ne-nujnimi. Čestitka pa je lepa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Voščilnica je zelo luštna... Tudi sama sem izdelovala naročeno voščilnico za rojstni dan in sem se poslužila Janjine postavitve, tako, da sem jo lahko vključila v izziv Craftalnice, ker drugače mi sploh ne uspe sodelovati. Ja, tole pomanjkanje časa nekako vsi občutimo - vsak na svoj način... Pa nič zato, saj papirčki nas bodo vedno počakali... Škoda bi bilo zamuditi trenutke, ki jih ni moč zavrteti nazaj... Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Tanja,
    Viš, pa je spet nastalo nekaj lepega, pomanjkanju časa navkljub. Tvoj deklič bo kmalu shodil, tako da boš morala še več tekati. Bi se morda s kom zgoraj dalo lobirati za nekaj ur dodatka na tistih 24, ki nam jih je danih?
    Prisrčen pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  8. Voščilnica je zelo lepa. Zelo so mi všeč barve. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. zelo všeč mi je tvoja današnja voščitka. Prava prisrčnica.

    OdgovoriIzbriši
  10. POstavitve so res lahko v veliko pomoč, ampak vseeno je potrebno znati sestaviti in skombinirati in tebi je zelo lepo uspelo. Zgleda da se zadnje čase vsi časovno lovimo za rep :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Oh tvoje čestitke so vedno nekaj posebnega in tudi tale je prekrasna. LP

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo lepa voščilnica, kar se pa časa tiče te pa čisto razumem.

    OdgovoriIzbriši
  13. Še dobro, da je pred vrati zima V mrzlih dneh je nekako več časa za igrarije.
    Tvoji izdelki so vedno nekaj posebnega pa naj so izdelani na hitro ali pa kadar imaš malo več časa.
    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  14. Prekrasna čestitka, kljub temu, da je bilo boj na brzino. Izbrala si zelo lepe barve.

    OdgovoriIzbriši