torek, 27. oktober 2015

Bobonček 2x...


podarjam z veseljem, tudi tokrat ob tem času leta.


Svoj 5. rojstni dan je praznoval moj blog, 
izpisalo se je 250 objav...
Sama številka res nič ne pove, 
zagotavljam pa vam, da je prav vsaka nastala 
z iskreno željo podati del sebe.
 
Moja pikica in srček hkrati je pred dnevi praznovala svoj
 4. rojstni dan, 
 
prav tako jaz. (samo da ne četrtega:))


Ta čas si želim polepšati še z obdarovanjem dveh izmed vas, 
ki pokukate kdaj v ta moj spletni kotiček in podelite 
z mano nekaj lepih, spodbudnih misli, 
ki kot sveža voda zalivajo ustvarjalne in srčne dele mene same. 
Hvala vam iz srca:)
Bonbončka sta torej dva.

Prvega 
 bom izžrebala izmed vseh vas, 
ki boste pustile komentar pod tole objavo.

Za vse, ki ne morete direktno komentirati na blogu,
mi lahko svoj komentar pustite na mailu:
in ga bom sama nato prenesla pod objavo.
Vesela bom, če boste širile glas (sliko) o bombončku 
na svojem blogu in če ste moje spremljevalke, ni pa to pogoj.

V žreb za drugi bonbonček 
pa bom dala
vse tiste, ki boste pustile komentar pod objavo
in ste mi znane kot redne ali občasne komentatorke mojih objav.
Seveda pa boste sodelovale tudi pri žrebu prvega bonbončka.


 Žrebala bom v začetku meni tako ljubega adventa,
v torek 1. 12. 2015.
Žreb bom opravila v popolni "komisji" s svojo 
krasno sodelavko Sar-Chi Art
ki je meni in moji deklici za rojstni dan podarila
vsaki svojega nadvse ljubkega njenega samoroga.
Hvala ti B.!


Hvala pa torej še enkrat tudi vsaki posebej za spodbudne 
in včasih tako lepe komentarje, 
da bi si sami zaslužili svojo objavo. 
Žal ne utegnem vedno komentirati nazaj, 
a dejstvo je, da mi je ta naše blogovsko ustvarjalno druženje
zelo dragoceno in mi polepša nemalo trenutkov.
Prav vsaka zase mi je v določenem trenutku močan navdih
in da s svojim načinom ali pristopom novo energijo... 

P.S.Želim, da bo žreb prav tebi naklonjen:))
Topel pozdrav, Tanja.


40 komentarjev:

  1. Najprej obema vse najboljse. Ne morem verjet da je ze 4 leta od tvoje objave o rojstvu tvoje pikice.
    Cestitke tudi ob obletnici bloganja.
    Res je, da se prav pogosto ne oglasim, zato pa toliko bolj spremljam tvoje objave s precudovitimi voscilnicami v tvojem prav znacilnem stilu, barvah. Ne morem pa tudi mimo tvojega fotografiranja in ambienta, ki ga ob tem pricaras. Hvala ti za vse objave.

    OdgovoriIzbriši
  2. tudi jaz se pridružujem čestitkam, tako za tvoj rojstni dan kot rojstni dan tvoje hčerkice, vse najboljše obema!
    bravo pa tudi za takšen navdihujoč blog, nekaj posebnega je, tako s kreacijami kot pisano besedo in fotografiranjem, vse ima svoj tako prepoznavni pečat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sploh ne morem verjet, da imma tvoja punčka že 4. leta. Vse najboljše obema.
    Zelo rada zaidem k tebi in pogledam tvoje mojstrovine, ki jih ustvarjaš. Želim ti še naprej veliko ustvarjalnega navdiha :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga moja Tanja! Ob tvojih objavah, lepih besedah in prečudovith idejah, ki ti jih uspe pričarati na papir, dobim kar kurjo polt ...Res si oseba na mestu, vedno in povsod... Zahvaljujem se stvarstvu, da sta se najini poti križali, da sem lahko tvoja sodelavka v 'neustvarjalnem svetu', in tvoja 'sodelavka' v ustvarjalnem svetu! Hvala TI! Barbara

    OdgovoriIzbriši
  5. čestitke ob obletnici bloga :) zelo rada pokukam se vedno znova navdušujem čudovitimi izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Tanja, čestitke za 5 blogovskih ustvarjalnih let in prav tako za 4 leta vaše ljube deklice. Toliko čudovitih objav, izdelkov in misli si delila v vseh teh letih z nami, da si nas vse s tem bogato obdarovala. Ko vidim, da si kaj novega objavila vem, da bom znova videla nekaj čudovitega in prebrala kaj lepega. Ostani še naprej takšna kot si.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vse najboljše za petico in vaši deklici za štirico. Lepo je prebirati tvoje misli in občudovati prelepe izdelke. Še naprej ti želim veliko ustvarjalnega navdiha in vse dobro.

    OdgovoriIzbriši
  8. Pri tebi velikokrat obmolknem (verjemi, da je to glede na moj značaj zelo zelo težko)...iz vseh tvojih voščilnic veje toliko lepih stvari...od topline, veselja, zadovoljstva, tudi žalosti, da resnično včasih ne vem, kaj bi napisala. Vse najboljše najprej za tvoje največje veselje ...4 svečke za malo damo. Tvojemu blogu pa želim še veliko objav ter voljo in energijo njegovi lastnici. Z veseljem širim tvoje veselje. čao

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke za 5 blogovskih let, ki jih deliš z nami. In kar ne morem verjeti, da ima tvoja princeska že 4 leta! Čestitke tudi njej! Tvoj blog je zelo poseben, saj je vsaka voščilnica, ki jo objaviš pospremljena s čudovitim besedilom in marsikdaj se zamislim ob tistem, kar napišeš. Še veliko ustvarjalnega navdih in veliko veselja s tvojo malo princesko :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Iskrene čestitke za petico bloga in oba rojstna dneva. To so zares pomembni dogodki. Priznam, da pri tvojih izdelkih vedno obnemim, saj so tako natančno izdelani in skombinirani, besedilo pa je vedno zelo navdihujoče in da misliti.
    Spremljam te že od svojega začetka bloganja in seveda občudujem tvoje umetnine, ugotavljam pa, da se žal bolj kvalificiram za občasno komentatorko kot pa redno, zato prepuščam v presojo, če bom tudi v žrebu za 2. bonbonček. Lepim pa seveda oba bonbončka na svoj blog in držim pesti :) Želim ti še veliko ustvarjalnih uric in pravega navdiha. Pozdravček. Damjana

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Tanja, čestitke za prvih pet let tvojega čudovitega bloga in za sladka štiri leta vaše male deklice! Pri tebi je vedno zelo lepo in umirjeno. Tvoji čudoviti izdelki in lepe misli, s katerimi jih pospremiš na pot, vsakič dajo misliti. Hvala ti, ker bogatiš blogerski in ustvarjalni svet! Naj bo še doooolgo tako. :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Naj bo vse v vašem življenju sončno in lepo kar je tudi videti iz vaših izdelkov

    OdgovoriIzbriši
  13. Tanja, čestitke za 5 prelepih ustvarjalnih let na blogu. Vedno nas razveseliš z nežnimi objavami in izdelki, ki jih prepoznam že na daleč. Obilo veselja ob ustvarjanju tudi v bodoče.
    Vse najboljše dekleti :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Kot prvo vse najboljše tebi in tvoji punčki,kot drugo pa čestitke za 5. roj.dan in 250 prečudovitih objav. Prav vsaka je nekaj posebnega in čisto tvoj stil,ki si ga razvila in po katerem te prepoznam. Kar tako naprej,ker si navdih marsi kateri od nas.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  15. Draga starejša blog "sestrica" vse najboljše,
    naj ti teče še naprej dobro misel
    in ustvarjalna roka.
    Vse dobro na tej in vseh ostalih tvojih poteh. Mali princeski, ki jo čuvajo samorogi pa tudi predaj moje najlepše želje.
    Lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  16. Tanja, najprej naj ti izrečem čestitke za 5 let bloga, vse najboljše in vse najlepše tebi in tvoji hčerkici.
    Z veseljem pogledam vsako tvojo objavo in vedno me navdušiš in se me dotakneš s svojimi izdelki in spremno besedo. Še naprej ti želim veliko tako lepega ustvarjanja. Vse dobro.

    OdgovoriIzbriši
  17. Draga Tanja, tebi in tvoji hčerkici želim vse lepo ob vajinih minulih osebnih praznikih, prav tako pa čestitke ob 5. rojstnem dnevu bloga.
    Zelo rada pogledam na tvoj blog, vsi tvoji izdelki so nekaj posebnega, tako nežni in polni pozitivne energije, spremna beseda pa je vedno tako globoka, da se dotakne verjetno prav vsakega bralca.
    Hvala, da nam s svojimi izvrstnimi izdelki lepšaš dneve in služiš kot inspiracija.
    Hvala, da si nam pripravila dva krasna bonbončka. Držim pesti!
    Lp, Valerija

    OdgovoriIzbriši
  18. Komentar z gmaila Jolande R.:

    Tanja,
    hvala za tvojih, prečudovitih 5 let ustvarjanja...nemalokrat strmin v tvoje prekrasne izdelke, v tvoje navdihujoče misli...želim ti, še veliko, veliko ustvarjalnega navdiha!
    Joli

    OdgovoriIzbriši
  19. Draga Tanja, vse najboljše tebi in tvoji hčerkici (kaj je leto že na okoli .-) Čestitke tudi 5. letu ustvarjanja, ki so minila tako hitro, saj se tvojih začetkov še tako dobro spominjam :-)) Rada prihajam k tebi, saj nas vedno presenetiš tako s sliko kot tudi s prijetno besedo. Še na mnoga ustvarjalna leta! Pozdravček v tvoj brlogec :-))

    OdgovoriIzbriši
  20. Draga Tanja, čestitke za 5 in za 4. Saj je bilo še včeraj, ko si nam sporočila veselo novico, danes pa je že pravi deklič. Kje drugje kot na tem mestu se ti zahvalim za vse prečudovite misli, ki jih zapišeš in vse mojstrovine, ki jih pokažeš v samo "tvojem" zelo prepoznavnem stilu. Uči in razveseljuj nas še naprej, še in še. Bonbončka sta pa izredno sladka :)

    OdgovoriIzbriši
  21. AA ne no že 4 leta ima deklica mala... jaz se še spomnim, ko si objavila veselo novičko...vse najboljše, obema. Saj veš, da tako zelo rada preberem tvoje misli in se navdušujem nad tvojimi prekrasnimi in čisto tvojimi izdelki :-)

    OdgovoriIzbriši
  22. Čestitam za obe lepi številki.
    Vedno znova rada pridem na obisk, saj me čaka nekaj lepega, prijetnega za oko in uho. Prava mojstrica si v papirju in besedah.

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke za dve tako lepi obletnici. Spremljam te že od vsega začetka, ker mi je všeč tvoj način ustvarjanja. Je nekaj posebnega, res unikatnega. Zelo rada pa preberem tudi tvoje misli. Iz tvojih objav veje mir, duhovnost, spokojnost, svoboda...takrat se mi čas kar ustavi. Le tako naprej!

    OdgovoriIzbriši
  24. Kako hitro čas beži :) Čestitke za obe lepi številki tudi iz moje strani :) ter želim ti še veliko ustvarjanja :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Iskrene čestitke za kar 3 jubileje! Z veseljem pokukam na tvoj blog Tanja. Tvoji izdelki so krasni - včasih so voščilnice tako realne, kot bi stal na pečini in opazoval živo pokrajino... Vse najboljše še enkrat in obilo ustvarjalnih užitkov želim!

    OdgovoriIzbriši
  26. Draga Tanja, velikokrat se ob tvojih zapisih počutim tako domače, kot bi bili moji, pa najbrž nisem edina. Vesela sem, da pišeš svoje pesmi na blog, da delaš prelepe umetniške voščilnice, da si tako topla in iskrena. Tebi, mali pikici in tvojemu našemu blogu iz srca želim veliko veselja, miru, lepih misli in ustvarjalnih iskric. Hvala in pozdravček :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Tanja hvala za opomin in čestitke obema :)! Z veseljem pokukam k tebi, žal zadnje čase bolj poredko. Vedno me fasciniraš ker vložiš toliko sebe v svoje izdelke, jih dodelaš s posebno noto... 5 let res ni malo za tako čudovite objave in z veseljem delim vest pri meni.

    OdgovoriIzbriši
  28. Vse najboljše tebi in tvojemu srčku. Zelo rada pogledam tvoje izdelke saj so zelo navdihujoči. Hvala ,ker tako rada pomagaš tudi drugim.

    OdgovoriIzbriši
  29. CVETOČI TRAVNIK.blogspot.si (Andreja V.)
    Kometar pri moji objavi Zimska pokrajina:

    Tanja, samo kakšen dan človek ne pogleda na blog, pa se dogodi toliko novega in lepega. Sem vesela, da sem videla to objavo, da ti lahko iz srca čestitam za 5. roj. dan tvojega bloga in seveda za praznovanje osebnih praznikov. Tebi in tvoji princeski vse dobro in najlepše. Ti pa nas še naprej razveseljuj s tako prijetnimi objavami, ki pobožajo oči, dušo in srce. Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sretan rođendan preslatkoj princezi i sretan blogorođendan;)
      Hvala na prilici za fantastičan bonbonček, neznam šta me više oduševljava ali čak bi me bijeli gel pen posebno oduševio ;)
      Postavit ću slatkiše na svoj blog, Sretno u daljnjem radu!!

      Izbriši
  30. Pratim te več neko vrijeme it voj rad je predivan.
    sve je jako lijepo i sviđa mi se mnogo tvoj blog.
    Želim tvojoj djevojčici najljepše rođendanske želje!
    I tebi želim sretan blog rođendad i da nastaviš inspirirati i dalje svojim predivnim radom!
    hvala na šansi da osvojim tvoj bombončič!
    želim ti lijep dan
    čao

    OdgovoriIzbriši
  31. Tanja občudujem tvoje kreacije. Tvoje voščilnice so res nekaj posebnega in imaš svoj čudovit stil, ki je že postal skoraj tvoj zaščitni znak. Iskrene čestitke ob 5. roj. dnevu in za častitljivih 250 objav. Tudi jaz se prijavljam v vrsto za tvoj čudoviti bombonček.

    OdgovoriIzbriši
  32. Čestitkeee. Z veseljem pokukam k tebi in tudi sodelujem v žrebu za bonbonček. Super si!

    OdgovoriIzbriši
  33. Draga, predraga Tanja, zaradi tebe in tvojega bloga je moje življenje lepše, bogatejše, mirnejše, bogatejše že 5 let. Prisrčne čestitke, da ti nikoli ne usahne tvoj VIR radosti in ustvarjalnosti ter ljubezni do življenja.
    ps. hvala, ker si me povabila k bonbončku
    mir & dobro

    OdgovoriIzbriši
  34. Čestitke za dvojno slavlje.Ob vsaki objavi , ki jo zasledim s podpisom Tanja E. ne morem da ne pokukam na izdelek.Pravijo, da z barvami pokažeš svoj jaz in tvoj je sigurno nežnost.Odtenki tvojih barv se prelivajo, a meni najbolj všečni so v pastelu bele in zelene.Še veliko lepega ustvarjanja.

    OdgovoriIzbriši
  35. Draga deklica, čestitam za čisto vse, krasne kreacije, vajina praznovanja in za vse prelepe objave, katere deliš z nami. Rada zaidem k tebi, tvoji izdelki so prelepi nežni in navdihujoči. Tudi jaz velikokrat le pregledam in ne pokomentiram, ker komentiram pa res toliko, saj razumeš....
    Naj bo še veliko prelepih objav, prelepih spremljajočih besedl in seveda veliko prazovanj v krogu tvojih najdražjih.

    OdgovoriIzbriši
  36. Čestitke za lepo število objav, za obletnico bloga, za hčerkin in tvoj rojstni dan. Lepo je priti k tebi, ko te vsakič pobožajo tvoje besede. Tvoji izdelki so prava paša za oči.
    Še na mnoga leta.

    OdgovoriIzbriši
  37. WOW!! Thank you so much for a chance to win such awesome goodies.Am your follower.Have posted about your giveaway on my blog sidebar to send you some more traffic
    Cheers
    Dr Sonia
    soniasv@rediffmail.com
    Cards Crafts School Projects

    OdgovoriIzbriši
  38. Vse najboljše za 5. rojstni dan bloga! :)
    V vsakem izdelku, v vsaki besedi in misli je toliko nežnosti, topline in svetlobe. Tako lepo je priti sem na obisk. Resnično navdihujoče in pomirjajoče..
    Hvala, ker lahko delim veselje.
    Vse dobro želim in obilo ustvarjalnih trenutkov. :)

    OdgovoriIzbriši
  39. Vse najboljše za vse praznike, blog, tvoj in hčerin rojstni dan...
    . Čudovite stvari ustvarjaš in ker sem nova blogerka sem te šele zdaj začela spremljati. Čudovite stvari ustvarjaš in zagotovo te še večkrat obiščem. Vse dobro in veliko ustvarjalnih uric želim :)

    OdgovoriIzbriši